Eladó Lakás Budaörs

Budaörs Összeköltözőknek, 2 lakás egyben!

91 000 000
2019-10-16 08:58:10
ÚJSZERŰ, 3 LAKÁSOS HÁZBAN BUDAÖRSÖN, 2 KÜLÖN BEJÁRATÚ, EGYBE NYITHATÓ LAKÁS, KÖZÖS DE MÉGIS SZEPARÁLT KERTKAPCSOLATTAL,NAGYCSALÁDOSOKNAK, ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK!

Budaörs közkedvelt és könnyen megközelíthető részén, a főútvonal szomszédságában, de mégis átmenőforgalomtól mentes, csendes kis utcában eladó,2 igen jó beosztású lakás, 53+68 nm-es, ( 47+49 nm kertkapcsolattal) ...91 M Ft-ért.

A modern stílusban kialakított ingatlan egy 3 lakásos házban található a főútvonaltól és a központtól pár percre, családi házas övezetben nyugodt kis utcában, mely több irányból is megközelíthető, aszfaltúton keresztül.

Nagycsaládosok és összeköltözést tervező családoknak különösen ajánlom, mivel ennek kapcsán igen praktikus és előnyös lehet az ingatlan, mivel a 2 lakás a ház földszintjén helyezkedik el, egymás mellett, tehát így együtt de zavartalanul élhet a család.
Az ingatlan hangulatát, jelenleg 2 különálló 47+49 nm-es kis saját kertrész fokozza, mely terület bármikor egybenyitható vagy akár külön is használható.

Mindkét lakásban egy amerikai konyha + nappali, 2 szoba és egy-egy fürdőszoba került kialakításra, de egybenyitása után, az így is igen élhető terekkel rendelkező ingatlanokat, még praktikusabban alakíthatjuk ki.

Az ingatlan 2017-ben teljes körű felújításon esett át, melyben víz- ,fűtésrendszer, villanyhálózat teljes cseréje megtörtént.

Modern és ízléses kivitelezés, minőségi burkolóanyagok, szaniterek felhasználásával, beépítésével készült, illetve ízléses és modern beépített konyhabútort terveztek,(ami a vételár részét képezi).
Műanyag 3 rétegű (thermoplan) nyílászárók, klíma, padlófűtés, illetve a ház fűtését és meleg víz ellátását, kondenzációs gázkazán biztosítja.

Bevásárlási lehetőség a közvetlen közelben, akár a 2 percre található Auchan, Tesco, és számos más budaörsi szolgáltató egység.
Óvoda, iskola, orvosi rendelő, posta, bank akár 2 km-es körzeten belül.

Közlekedést tekintve kiváló, mivel pár percre helyezkedik el a közeli autópályától, illetve tömegközlekedése is remek, mivel több buszjáratnak köszönhetően,a a város különböző pontjaira érhetünk rövid időn belül, továbbá a a Kelenföldi pu.(4-es metró) közelsége lehet nagy vonzerő.

Szórakozást és kikapcsolódást tekintve a közeli közkedvelt Sportkomplexum, uszoda teremt lehetőséget, illetve számos más lehetőség is adott a környéken, illetve Budapest közelsége ami nagy vonzerő lehet.

Fekvését és elhelyezkedését tekintve remek lehetőség a befektetésnek is, mivel mivel könnyen megközelíthető és frekventált, de mégis csendes helyen található a kertkapcsolatos ingatlan, ami rövid időn belül, akár bérbe adható.

Több generáció (összeköltözők), nagycsaládosok esetében a szomszédos lakás is megvásárolható, tehát ennek kapcsán igen praktikus és előnyös lehet az ingatlan, mivel szeparált kertrésszel, együtt, de mégis külön, zavartalanul élhet a család.

Lássa meg benne a lehetőséget, és további információkkal kapcsolatban, állok rendelkezésére bármikor! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 276923
Azonosító:1361308 Ingatlan típus:Lakás ház
Hirdetés típusa:Eladó Terület (m2):121
Fekvés:Csendes, udvari Azonosító az irodánál:276923
Épület típusa:Lakás Építőanyag:Tégla
Emelet:Földszint Fűtés:Saját központi (cirkó)
Ingatlan állaga:Újszerű Szobák száma:6
Érdeklődjön a hirdetőnél!


Első 1 2 3 6 7 8 9 10 11 Következő Utolsó

Képek az ingatlanról
Lakás ház - Budaörs
Lakás ház - Budaörs
Lakás ház - Budaörs
Lakás ház - Budaörs
Lakás ház - Budaörs
Lakás ház - Budaörs
Lakás ház - Budaörs
Lakás ház - Budaörs
Lakás ház - Budaörs
Lakás ház - Budaörs