Eladó Telek Mátraszentimre

3235 Mátraszentimre

47 000 000
2014-04-03 04:15:42
Mátraszentimre közigazgatási területén, de Mátraszentlászlóhoz közelebb, a Mátra 8. legmagasabb csúcsán van délnyugati fekvésű, Ágasvárnak néző telekingatlan.A telek "örökpanorámás".

A hegy neve Kút-hegy, vagy másképp Nárád.

A telek 825m magasan kezdődik, és 870m magasan végződik, 3m-re a csúcstól.

Fentről északnak aTÁTRA látható jó látási viszonyok esetén. Keletre nézve a Mátra gerincvonulata húzódik, így a Piszkéstetői fennsík és maga a Piszkéstetői csúcs.

A Kút-hegy csúcsa maradt a tájvédelmi körzet része, további átminősítések már nem várhatók a három falu területén és környezetében.Mátraszentistván és Mátraszentlászló "zsákfalvak", közbiztonságuk nagyon jó, csak szlovák eredetű nemzetiségiek lakják. Télen pl. januárban a napos órák száma a budapesti háromszorosa.
A telek adatai:
1653/10 hrsz., 8300m2. Az első 70 méteres lankásabb lejtőn 60méter széles, majd a további 130méteren 40 méterre keskenyedik.

ÜÜ övezet, azaz hétvégi-házas üdülőövezet, ami itt 15-os beépítést jelent 60-os zöldterületi fedettséggel, 6m magassággal.

A telken egy 100m hosszú épített szerpentin út vezet fel a 845m magasan kialakított leendő házhelyhez. Ez a felső burkolat kivételével elkészült. Ahogy kell meg lett alapozva, megvannak a vízfolyókák és az „átfolyók” is a szegélybeton kövekkel.

Egy 5m3 pb gáztartály lett lesüllyesztve.Be lett vezetve a víz, és van egy 20m3 betonemésztő. Továbbá a 60m frontkerítés a végmunkálatok nélkül elkészült.(lécezés, és elektromos kapu nélkül).

5300m2 be lett kerítve (betonlábas, betonoszlopos, hálós kerítés). E feletti 3000m2-en megmaradt az erdő.

A villanybekötés is megtörtént, de az építkezés leállításával visszaadtam.
Jóváhagyott ötlakásos ház, külön garázsépület, valamint egy„borház" terveivel is rendelkezem, a ház részletes kiviteli terveivel is.

(A www.sipark.hu weboldalon is felkereshető sípálya a szemközti kisebb hegyen van 820m magasan, a kis mesterséges víztároló a hókészítést szolgálja. 6 felvonó üzemel, van Hütte ház is, a leghosszabb pálya közel 1,5km, van minden színű és gyerekpálya is.
Ha felkeltettem érdeklődését kérem hívjon és bemutatom Önnek ezt a mátrai gyöngyszemet.
Azonosító:533695 Ingatlan típus:Telek
Hirdetés típusa:Eladó Terület (m2):8800
Azonosító az irodánál:000286 Csatorna:Derítő
Gáz:Gáztartály, Gázpalack Villany:Van
Víz:Van - egyedi mérés
Érdeklődjön a hirdetőnél!


Képek az ingatlanról
Telek - Mátraszentimre
Telek - Mátraszentimre
Telek - Mátraszentimre
Telek - Mátraszentimre
Telek - Mátraszentimre
Telek - Mátraszentimre
Telek - Mátraszentimre
Telek - Mátraszentimre
Telek - Mátraszentimre