Eladó Lakás Nagykozár

Nagykozár Új lakótelep

34 900 000
2019-06-26 08:40:56
Nagykozárban 2010-ben korszerű anyagok használatával épült , Ytong falazatú társasházi lakás eladó.
A magas energetikai igényeket is kielégítő lakás átépítés alatt van, ami jó lehetőséget ad a belső építészeti elképzelések megvalósítására.
Az akadálymentes közlekedést is biztosító lakás átépítési lehetőségét a mellékelt opcionális rajz mutatja. Készültsége 90%-os. A sík területen lévő társasházi lakás 1000nm épített és gondozott parkban helyezkedik el amely örökzöld buxusokkal és gyümölcsfákkal történő beültetése több mint 10 éves. A terület további 1000 nm-rel bővíthető, ami szintén beépítésre alkalmas, saját közműcsatlakozásokkal.. A saját park öntözéséhez szükséges vizet extra nagy méretű ciszterna biztosítja.
A lakásban korszerű központi fűtés került kiépítésre. Pillanatnyilag amerikai konyha –nappali+2 szoba mellé további 1 szoba-gardróbbal bővíthető. A 95 nm-es lakás tetőtere beépíthető, további kb 50nm es lehetőségeket adva –akár később is- új tulajdonosának.
Helyiségrend (pillanatnyi állapot szerint):
közlekedő 5nm, nappali 20nm, szoba 11,5nm, szoba 18nm, fürdő 8nm , terasz/tornác/ 7nm , garázs 24,5nm . A kínálati ár a pillanatnyi állapotot illetve a befejezési munkák nagy részének anyag és díját tartalmazza, egyeztetés szerint.
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 266653
Azonosító:1357060 Ingatlan típus:Új ingatlan
Hirdetés típusa:Eladó Terület (m2):95
Fekvés:Kertre néző Azonosító az irodánál:266653
Épület típusa:Lakás Építőanyag:Ytong
Emelet:Földszint Fűtés:Saját központi (cirkó)
Szobák száma:2 Fél szobák száma:1
Érdeklődjön a hirdetőnél!


Képek az ingatlanról
Új ingatlan - Nagykozár
Új ingatlan - Nagykozár
Új ingatlan - Nagykozár
Új ingatlan - Nagykozár
Új ingatlan - Nagykozár
Új ingatlan - Nagykozár
Új ingatlan - Nagykozár
Új ingatlan - Nagykozár
Új ingatlan - Nagykozár
Új ingatlan - Nagykozár