Eladó Családi ház Vecsés

Vecsés Fő út

180 000 000
2018-04-08 08:31:44
Megvételre kínálok Vecsés központjában egy impozáns, minden igényt kielégítő családi házat!

Az ingatlan 1950-be épült, amit a jelenlegi tulajdonosa 2009-be teljesen újragondolt és átépített, mindenből a csúcskategóriás minőséget választva, így kialakítva 3 szinten, szinte mindent ami maximálisan kiszolgálja az igényeiket és a kényelmüket.

A ház így nettó 741 nm, amely egy 1796 nm-es parkosított, térkövezett, automata locsolórendszerrel felszerelt telken helyezkedik el. Az ingatlan körbejárható, előkertes és a ház mögött található 3 autó számára fűtött garázs, egy 30 nm-es kis lakóház, illetve a térkövezett területen 10 autó számára biztosított a parkolás.

Az ingatlan alsó szintjén kialakításra került egy konyha, egy nagy méretű mosókonyha, a gépészeti helyiség, egy tároló, egy vendég fürdőszoba és három szoba, melyek mindegyikéhez külön gardróbszoba és fürdőszoba tartozik.

A középső szintet még hangulatosabbá teszi a 3,6 méteres belmagasság, ahol a közösségi terek mellett egy hatalmas esztétikailag és műszakilag is a legjobb minőségi anyagok használatával kialakított konyha található, gránitlapos konyhaszigettel, több beépített sütővel, mosogatógéppel és kávéfőzővel.

A nappali középpontjában egy gyönyörűen kivitelezett cserépkályha található, ami kiválóan kiegészíti a fűtésrendszer hatékonyságát, így a ház teljes évi fűtés költsége nem haladja meg a 300.000 Ft-ot. Köszönhetően a szobánként illetve helyiségenkét szabályozható padlófűtésnek, a ház 50 cm vastagságú falainak, amik 12 cm-es Dryvit szigeteléssel borítottak és a legmagasabb minőségű 5 kamrás, elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt hő és hangszigetelő műanyag nyílászáróknak. A meleg víz előállítását napkollektorok segítik. Beépítésre került még a központi porszívó és a többzónás riasztórendszer videó kaputelefonnal, melyhez minden helységben található vezérlőegység.

A felső szinten kapott helyet a szülői háló, melyhez saját fürdőszoba tartozik káddal és zuhanyzóval, továbbá egy nagy méretű gardróbszoba. Ezen a szinten kialakítottak még egy dolgozószobát, egy külön fürdőszobát és egy jelenleg tárolónak használt szobát.

Összességében nézve az egész házat, a környezeti adottságait, az elhelyezkedését és a benne rejlő lehetőségeket az ingatlan kiválóan alkalmas akár klinikának, egészségügyi intézménynek, cégközpontnak vagy akár egy otthon végezhető vállalkozási tevékenység megvalósítására, mert az alsó szint teljesen elszeparálható.

A házban található minden beépített bútor és berendezés a vételár részét képezi, továbbá a jelenlegi bútorok is igény szerint megvásárolhatók.

További információkkal kapcsolatban hívjon bizalommal!

BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

O.ZS.


...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 230328
Azonosító:1341192 Ingatlan típus:Lakás ház
Hirdetés típusa:Eladó Terület (m2):780
Fekvés:Kertre néző Azonosító az irodánál:230328
Épület típusa:Családi ház Építőanyag:Tégla
Fűtés:Egyéb Saját telek mérete (m2):1976
Szobák száma:8 Fél szobák száma:1
Érdeklődjön a hirdetőnél!


Képek az ingatlanról
Lakás ház - Vecsés
Lakás ház - Vecsés
Lakás ház - Vecsés
Lakás ház - Vecsés
Lakás ház - Vecsés
Lakás ház - Vecsés
Lakás ház - Vecsés
Lakás ház - Vecsés
Lakás ház - Vecsés
Lakás ház - Vecsés