Ingatlanirodák az Ingatlan Piactéren,ingatlanirodák országszerte

Itt az ingatlanirodák kínálatai tekinthetők meg megyénként. Egy irodára kattintva meg lehet nézni az iroda elérhetőségét és összes hirdetését.
Budapest
Ingatlanjog ügyvédi iroda
Budapest
Dr. Nagy Zoltán

ingatlanjog@gmail.com
A Dr.Nagy és Társa Ügyvédi Iroda alapította és szerkeszti az ingatlanjog hu honlapot. A honlap ingyenes tanácsadást nyújt a látogatóinak. Ingatlanvásárlásai, - eladásai és ingatlanokkal kapcsolatos jogvitái kapcsán kérje a területileg illetékes ügyvédjének ajánlatát! Szakszerű segítség a jogterület szakértőitől!
ZZZZZZZZZ
Budapest
qqqqqq
000000000
qqqq@ggg.gg
Baranya
Bács-Kiskun
Békés
Borsod-Abaúj-Zemplén
IMPERIAL Ingatlanforgalmazó és Szakértő Iroda
3525 Miskolc Madarász Viktor
Kiss Csaba
+36-70-272-0099
kiss.csaba@imperialingatlan.hu
Bemutatkozás: Cégünk tíz éves értékesítői, több éves ingatlanszakértői és ingatlanforgalmazói tapasztalattal a háta mögött 2009 Januárjával nyitotta meg elsőként Miskolci irodáját azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egy új generációt jelentsen a minőségi ingatlanforgalmazás területén és hosszútávon meghatározó szereplőjévé váljon Magyarország viszonylatában ennek a szolgáltatói piacnak. Szolgáltatásunk: A minőségi ingatlanforgalmazás számunkra egy olyan összehangolt, szabályozott értékesítői folyamatot jelent ahol az adott ügylet során a megbízástól az adásvételi szerződésig mind az eladó mind a vevő egy minőségi, biztonságos, hatékony, szakmailag felkészült, kényelmes és egyben diszkrét folyamat részese lehet úgy, hogy folyamatos kapcsolattartással információ átadással segítjük hozzá ügyfeleinket ahhoz, hogy ingatlanjaikat a megfelelő áron adják el és vásárolják meg szakértő kollégáink segítségével. Célunk továbbá az is, hogy az ingatlanpiacon komplex szolgáltatóként az ingatlan adásvételekhez szorosan kapcsolható egyéb szolgáltatásokkal is rendelkezésére álljunk ügyfeleink számára, amivel mindenekelőtt időt és pénzt takaríthatnak meg. Ingatlanközvetítés: Bármely típusú ingatlant eladni, vásárolni, kiadni vagy bérelni szándékozó ügyfeleink számára. Ingatlanforgalmazás: Befektetőink megbízása alapján ingatlanok felvásárlása akár 24 órás kifizetéssel Budapesten vagy Megyeszékhelyeken. Ingatlan értékbecslés: Ingatlanvagyon-értékének meghatározása egy írásos, részletes szakértői vélemény keretén belül, Ingatlanvagyon-értékelő kollégáink segítségével. Hitelügyintézés Az IMPERIAL Group kft. hitelügyintézői szolgáltatása a hitelt felvenni szándékozók számára díjmentes . Naprakész banki információkkal rendelkezünk így a többhetes utánajárás helyett akár pár óra alatt ismertetjük Önnel a hitelfelvételi és biztosítási lehetőségeket, így segítve Önnek a legmegfelelőbb banki hitel kiválasztásában. Nálunk 30 bank termékét találja meg egy helyen Ingatlankezelés: Megbízóink számára a bérbe adásra váró ingatlant hosszú távra hasznosítjuk, majd a bérlőt folyamatosan kiszolgáljuk, felügyeljük, elszámoltatjuk, közben az ingatlant üzemeltetjük, miközben a tulajdonost folyamatosan tájékoztatjuk és felé a bérleti díjjal elszámolunk. Biztosítás: Vagyonbiztosítási piac több szereplőjének ajánlatából az ön számára legoptimálisabb megoldást kiválasztva kötjük meg ingatlanja biztosítását biztonsága érdekében. Ingyenes szolgáltatás. Hőtérkép készítés: Lakóépületek, irodaházak, üzem épületek, egyéb objektumok hőkamerás vizsgálata, hőveszteség-mérés. Jogi tanácsadás: Irodánk szakértői igény esetén ingatlanjogi tanácsokkal látják el önt a biztonságos eladás és vásárlás érdekében. Abban az esetben amennyiben bármely szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését jelentkezzen irodánknál telefonon, e-mail-ben vagy személyesen.
Csongrád
Fejér
Győr-Moson-Sopron
Hajdú-Bihar
Heves
Jász-Nagykun-Szolnok
Komárom-Esztergom
Nógrád
Pest
Somogy
Balatonlellei Korrekt Ingatlanközvetítő Iroda
8638 Balatonlelle Rákóczi
Szabó Tibor
06309752015
info@deba.hu
Balatoni ingatlanok közvetítése már 2001 óta folyamatosan működő balatonlellei Korrekt Ingatlanközvetítő Iroda által a Balaton déli partján. Teljes körű ügyintézés ügyvéddel, előre megbeszélt időpontban ügyfélfogadás hétvégén is. Érdeklődők részére ingyenes címkiadás, eladók részére ingyenes adatfelvétel. (Az iroda a balatonlellei körforgalomtól, SPAR-tól 300 m-re a 7-es főúton Siófok irányába a nagy sárga táblánál található meg).
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Tolna
Vas
Veszprém
Zala